Sloopauto verkopen

Vul hieronder je kenteken in en ontvang een bod op je sloopauto

  Merk:

  Model:

  Vervaldatum APK:

  KM stand

  Conditie

  Uw vraagprijs


  Eventuele bijzonderheden/schade

  Naam

  E-mail adres

  Telefoonnummer


  Postcode

  Adres

  Woonplaats

  Verkoop je sloopauto bij Auto Verkopen Utrecht

  Welkom bij Auto Verkopen Utrecht! Wij zijn een ervaren bedrijf in het midden van Nederland dat gespecialiseerd is in het kopen van tweedehands auto’s. Bij ons kun je elke soort auto verkopen, ongeacht de staat waarin deze verkeert. Of je nu een luxe auto hebt of een auto die niet meer werkt, wij zijn er voor jou. Van kleine stadsauto’s tot grote bedrijfswagens, wij accepteren ze allemaal.

  Onze website is heel eenvoudig te gebruiken. Vul gewoon je kenteken in en wij sturen je snel een vrijblijvend bod. We zorgen ervoor dat jouw gegevens altijd vertrouwelijk blijven. Jouw privacy is voor ons erg belangrijk en we zullen je gegevens nooit met anderen delen.

  Bij ons staat eerlijkheid voorop. In de Nederlandse autohandel is eerlijkheid niet altijd vanzelfsprekend. Vaak krijgen particulieren onrealistische prijzen aangeboden voor hun auto’s. Maar bij ons is dat anders. Wij streven naar eerlijke en transparante prijzen. Eerlijkheid en vertrouwen zijn kernwaarden bij Auto Verkopen Utrecht.

  Waarom kiezen voor Auto Verkopen Utrecht?

  Als je je oude auto wilt verkopen in of rondom Utrecht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor zit in het centrale Amersfoort, dus we kunnen gemakkelijk overal in Nederland komen om je auto op te halen. Utrecht is voor ons vlakbij.

  Vaak gebeurt het dat auto’s aan het einde van hun levensduur komen en niet meer kunnen rijden, omdat ze kapot zijn of niet meer de weg op mogen. Dit kan stressvol zijn, maar wij nemen dat graag van je over. We halen de auto gewoon bij je thuis op, zodat je bijna niets hoeft te doen. En je krijgt een goede, eerlijke prijs ervoor terug. Bij Auto Verkopen Utrecht hebben we een groot netwerk van kopers voor auto’s en auto-onderdelen. Daardoor kunnen we een goede prijs bieden voor jouw oude auto.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Veelgestelde vragen

  Omdat wij een breed auto-inkoopbedrijf zijn, kopen we auto’s van alle merken en modellen, inclusief sloopauto’s. Of je nu een Citroën, een Chevrolet of een Honda hebt, we nemen elke auto aan.

  Als je auto total loss is, betekent dit dat de schade of problemen aan je auto te groot zijn om economisch te repareren. De reparatiekosten zijn dan hoger dan de waarde van je auto. Stel je voor dat je auto €1000 waard is en de reparatie €950 kost, dan is je auto total loss. De kosten wegen dan niet meer op tegen de waarde van de auto.

  Een auto kan ook technisch total loss zijn, wat betekent dat het technisch onmogelijk is om hem veilig te laten rijden. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren na een ernstig ongeluk of als belangrijke onderdelen zijn aangetast door roest.

  De waarde van een sloopauto hangt af van verschillende factoren. Niet alleen de waarde van het ijzer of de onderdelen beïnvloedt de waarde, maar ook de kosten voor het demonteren van de auto. We kunnen dit verder met je bespreken.

  Voor de meeste sloopauto’s geldt dat je hiervoor de schrootwaarde krijgt. Dit is de waarde van je auto wanneer deze aan het einde van zijn levensduur is. Omdat auto’s voornamelijk uit metaal bestaan, wordt de waarde voornamelijk bepaald door de prijs van het metaal. Grote auto’s wegen meestal meer en kunnen dus een hogere prijs opleveren. Over het algemeen begint de schrootwaarde vanaf ongeveer €50.

  Het demonteren van auto’s brengt veel kosten met zich mee, ook bij jouw auto. Vroeger zagen autosloperijen er vaak heel anders uit. Oude auto’s werden opgestapeld op modderige velden, wat niet alleen goedkoop was, maar ook slecht voor het milieu. Door vervuiling van de grond en het grondwater worden nog steeds kosten gemaakt.

  Op het internet en bij verschillende bedrijven kun je je sloopauto aanbieden. Let op, sommige bedrijven bieden misschien minder geld dan je auto eigenlijk waard is. Ze weten dat je van je auto af wilt en kunnen daarvan profiteren. Als particulier heb je mogelijk minder kennis van auto’s, waardoor ze hier slim gebruik van kunnen maken.

  Als je je sloopauto aan ons verkoopt, moet je iets onthouden: het kenteken van je auto vervalt zodra je ervoor kiest om de auto te laten slopen. Je moet dit zelf regelen door het kenteken in te leveren bij een postkantoor. Als service kunnen wij of de sloper dit ook voor je doen. We vragen dan een vrijwaringsbewijs aan bij de Rijksdienst voor Wegverkeer. Dit bewijst dat de auto niet meer op jouw naam staat en dat je niet langer verantwoordelijk bent voor zaken zoals verzekering, APK of wegenbelasting.

  Vragen? Chat met ons op WhatsApp

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Ontvang je bod
  Binnen 2 uur een mooi bod ontvangen?
  Auto Verkopen Utrecht
  Hallo 👋, Wil jij jouw auto verkopen? Stuur mij een whatsapp bericht en binnen 2 uur ontvang je een mooi bod!