Wie zijn wij

Ontdek hoe wij je kunnen helpen

Wie zijn wij?

Auto Verkopen Utrecht is een bekend bedrijf dat altijd op zoek is naar gebruikte auto’s van mensen die er vanaf willen. We doen gratis en zonder enige verplichting een bod op jouw auto als je dat wilt. Je krijgt meteen een bevestiging per e-mail.

Bij Auto Verkopen Utrecht vinden we jouw privacy heel belangrijk. We houden je persoonlijke gegevens altijd geheim. We geven je gegevens nooit aan anderen door.

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van tweedehands auto’s. We zijn de enigen die rechtstreeks van particulieren kopen tegen een eerlijke prijs. We beoordelen je auto volgens alle regels en bieden een prijs die past bij de markt. De afhandeling gaat snel, discreet en op een plek die jou uitkomt.

We kopen allerlei soorten auto’s in: personenauto’s, bedrijfswagens, auto’s met schade of defecten, enzovoort.

Als je hebt besloten om je auto te verkopen, wil je dat natuurlijk snel en makkelijk regelen. Geen vreemde mensen aan de deur, eindeloze proefritten en dan toch geen verkoop om allerlei redenen.

Bel ons gerust! Nadat we je auto hebben beoordeeld volgens de geldende regels, krijg je netjes de officiële vrijwaring van je auto. Je kunt ervoor kiezen om het geld contant te krijgen of snel overgemaakt te krijgen op je bankrekening.

Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we altijd snel een nieuwe eigenaar voor je auto. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je te weinig geld krijgt voor je auto.

Vragen? Bel ons direct op

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

Ontvang je bod
Binnen 2 uur een mooi bod ontvangen?
Auto Verkopen Utrecht
Hallo 👋, Wil jij jouw auto verkopen? Stuur mij een whatsapp bericht en binnen 2 uur ontvang je een mooi bod!