Schadeauto verkopen

Vul hieronder je kenteken in en ontdek wat je kapotte auto waard is

  Merk:

  Model:

  Vervaldatum APK:

  KM stand

  Conditie

  Uw vraagprijs


  Eventuele bijzonderheden/schade

  Naam

  E-mail adres

  Telefoonnummer


  Postcode

  Adres

  Woonplaats

  Je schadeauto in 3 simpele stappen verkopen

  1. Vul eenvoudig en snel je gegevens in

  Meld je auto binnen maximaal 5 minuten aan op onze website. Na aanmelding gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!

  2. Wij gaan voor je aan de slag

  Wij ontvangen jouw aanmelding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een mooi bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.

  3. Verkoop je auto zonder gedoe

  Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk, snel en zonder gedoe.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Verkoop je kapotte auto makkelijk en snel via Auto Verkopen Utrecht

  Het lijkt misschien moeilijk om een kapotte auto te verkopen. Maar bij Auto Verkopen Utrecht is dat geen probleem. Wij kopen alle auto’s, zelfs als ze kapot zijn. Het proces is simpel: je meldt je aan, binnen 2 uur ontvang je een bod en wij halen de auto op. Je krijgt meteen een vrijwaringsbewijs. Verkoop dus zorgeloos je kapotte auto via Auto Verkopen Utrecht.

  Een kapotte auto verkopen kan lastig zijn

  Zonder Auto Verkopen Utrecht kan het lastig zijn om een kapotte auto te verkopen. Particulieren zullen er niet snel interesse in hebben, dus mist u een groot deel van de markt. Een andere optie is om uw kapotte auto aan een professional te verkopen, maar dan krijgt u mogelijk niet altijd een eerlijke prijs. Hier zijn drie redenen waarom een professional uw auto zou willen kopen:
  Naar de sloop: Als uw auto naar de sloop gaat, krijgt u alleen de waarde van het schroot. Als uw auto niet meer rijdt en moet worden opgehaald, wordt er waarschijnlijk nog meer van de verkoopprijs afgetrokken, waardoor er weinig overblijft.
  Voor reparatie/restauratie: Als de koper uw kapotte auto wil repareren of restaureren, krijgt u hier een betere prijs voor. U verkoopt dan een kapotte auto die nog in redelijke staat verkeert. U kunt de waarde van de auto nemen en de reparatiekosten eraf trekken om een idee te krijgen van het maximale geldbedrag dat u ontvangt.
  Gebruik als donorauto: Het kan ook zijn dat de koper uw auto koopt om de bruikbare onderdelen te gebruiken om andere auto’s te repareren. Ook hier wordt een berekening gemaakt van de waarde van de verschillende bruikbare onderdelen. Het kan voor u moeilijk zijn om in te schatten hoeveel u nog voor uw auto kunt vragen in dit geval.

  Snel je kapotte auto verkopen voor een mooi bedrag

  Dus je hebt een kapotte auto en wilt die verkopen voor een eerlijke prijs. Hoe doe je dat het beste? Op internet zijn veel bedrijven die auto’s kopen, maar niet allemaal willen ze elke auto. Auto Verkopen Utrecht wel: we kopen alle auto’s, ongeacht het merk, model, aantal kilometers of schade. Vul het contactformulier op onze website in en binnen 24 uur bellen we je terug. Je kunt een eerlijk bod verwachten op je auto. Als je ons bod accepteert, is je kapotte auto verkocht! We halen de auto op en je krijgt meteen een vrijwaringsbewijs. We maken ook meteen het geld over. Als je liever contant betaald wilt worden, laat dat dan weten tijdens het telefoongesprek.

  Je kapotte auto verkopen aan Auto Verkopen Utrecht

  We begrijpen dat je een betrouwbare partner zoekt om je kapotte auto aan te verkopen. Daarom moet je kiezen voor Auto Verkopen Utrecht. We hebben door de jaren heen bewezen dat we betrouwbaar zijn voor iedereen die een auto wil verkopen. Als je je kapotte auto aan ons verkoopt, krijg je het RDW-vrijwaringsbewijs en het geld direct in handen. Bovendien halen we de auto bij je thuis op, dus makkelijker dan dit wordt het niet om je kapotte auto te verkopen!

  Vragen? Chat met ons op WhatsApp

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Tips en benodigdheden

  Voordat je je kapotte auto kunt verkopen, heb je een aantal documenten nodig. Zonder deze documenten kunnen we de verkoop niet afronden. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je deze papieren in orde hebt voordat we langskomen. Als je je auto vóór 1 januari 2014 hebt gekocht, heb je je papieren kentekenbewijs nodig, bestaande uit het voertuigbewijs, het overschrijvingsbewijs en de tenaamstelling. Als je je auto na 1 januari 2014 hebt gekocht, heb je de kentekencard nodig. We bespreken dit ook uitgebreid van tevoren, zodat je precies weet wat we van je nodig hebben.
  We bieden je een snelle, zorgeloze en eerlijke service waarmee je je kapotte auto kunt verkopen. Met ons ben je snel van je voertuig af met minimale inspanning van jouw kant en een snelle service van ons. Als je het toch op een andere manier wilt proberen, kunnen de volgende tips handig zijn:

  1. Maak je auto schoon: Zelfs een kapotte auto verkoopt beter als deze er verzorgd uitziet. Weinig mensen tonen interesse in een vieze, stoffige auto die onaangenaam ruikt. Ga dus naar de wasstraat (als je auto nog rijdt), stofzuig de binnenkant, maak de ramen schoon en zorg ervoor dat je auto er op zijn best uitziet. Investeer ook in een luchtverfrisser, dit is niet alleen voor de foto’s, maar ook voor potentiële kopers die langskomen.

  2. Maak mooie foto’s: Zorg ervoor dat je auto er op zijn best uitziet op de foto’s. Mensen zijn meer geneigd een kapotte auto te kopen als deze er perfect uitziet. Gebruik een goede camera, zorg voor goede belichting en maak veel foto’s. Kies vervolgens de beste uit en plaats deze bij je advertentie.

  3. Verkoop je kapotte auto voor export: In Oost-Europa zijn er veel mensen geïnteresseerd in kapotte auto’s uit Nederland omdat onze auto’s goed onderhouden zijn en op goede wegen hebben gereden. Een bedrijf gespecialiseerd in auto-export kan alles voor je regelen, je hoeft alleen maar aan te geven dat je je auto wilt verkopen.

  4. Repareer je auto in het buitenland: Reparaties in Nederland kunnen duur zijn, dus het kan voordeliger zijn om je auto in het buitenland te laten repareren. Hiermee bespaar je op de reparatiekosten en wordt je auto meteen meer waard. Misschien kun je er zelfs nog jaren in rijden of ruil je hem gemakkelijk in voor een nieuwe. Een gerepareerde auto verkoopt in ieder geval gemakkelijker dan een kapotte auto, tenzij je naar Auto Verkopen Utrecht gaat natuurlijk.
  Ook al helpen de eerste vier tips je bij het verkopen van je kapotte auto of het krijgen van een betere prijs, een service zoals die van Auto Verkopen Utrecht is moeilijk elders te vinden. Je kapotte auto verkopen kost je bij ons geen enkele moeite, je hoeft niet naar de wasstraat te gaan of mooie foto’s te maken. We kopen je auto zoals hij is en je krijgt er een eerlijke prijs voor. Doorgaans verkopen we onze auto’s snel vanwege ons grote netwerk van kopers. We bieden nooit te weinig geld voor een auto. Op die manier maken we het zo gemakkelijk mogelijk voor je en ben je snel van je auto af.
  Ontvang je bod
  Binnen 2 uur een mooi bod ontvangen?
  Auto Verkopen Utrecht
  Hallo 👋, Wil jij jouw auto verkopen? Stuur mij een whatsapp bericht en binnen 2 uur ontvang je een mooi bod!