Contact

Heb je vragen of opmerkingen? 

Veelgestelde vragen

Iedereen kan een auto verkopen. Maar iedereen kan ook de administratie of het huishouden doen. En misschien besteed je die zaken liever uit. Want het kost veel tijd, je hebt er geen zin in of vindt het lastig om te onderhandelen.

Niet-serieuze biedingen, afspraken die niet worden nagekomen en onderhandelingen die op niets uitlopen!

Auto Verkopen Utrecht is gespecialiseerd in de aankoop van diverse auto’s, inclusief die met defecten, schade, zonder APK of met een hoge kilometerstand. Dankzij ons uitgebreide netwerk van tweedehands exporteurs kunnen we zelfs auto’s inkopen die niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

Ons streven is om doorgaans het hoogste bod te bieden voor uw voertuig, dankzij onze brede afzetmogelijkheden zowel nationaal als internationaal. Wij verkopen de auto rechtstreeks aan de eindgebruiker zonder tussenkomst van handelaren. Hoge kilometerstanden, schade of defecten vormen geen belemmering voor ons. We zijn ook geïnteresseerd in recent gebruikte auto’s, zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s, voornamelijk voor de Nederlandse markt.

Voordat wij de occasion van je overkopen, nemen we contact met je op voor de verkoopafspraak. Tijdens dit gesprek kun je aangeven hoe je het liefst betaald wilt worden, met contante betaling als voorkeur. Afhankelijk van het bedrag kan deze keuze variëren. Als je voor bankoverschrijving kiest, blijven we bij je tot het geld op je rekening staat.

Wij halen altijd jouw auto gewoon bij jou thuis op, waar je ook woont in heel Nederland. Of je nu dicht bij de Belgische grens woont of vanuit je slaapkamerraam bij goed weer Schiermonnikoog kunt zien liggen, wij komen gewoon naar jou toe. Bij Auto Verkopen Utrecht staan we klaar om jou te helpen bij een soepele en snelle verkoop van je auto.

Als een RDW-erkend bedrijf kunnen wij direct ter plaatse de vrijwaring van de occasion regelen. Hierdoor is een bezoek aan het postkantoor overbodig. Bovendien ontvang je onmiddellijk een vrijwaringsbewijs via e-mail.

Bij ons ben je niet verplicht het ontvangen bod te aanvaarden. Als je het niet eens bent met het bod, kun je dit uiteraard laten weten en eventueel een tegenbod doen. Je kunt ook contact met ons opnemen om de alternatieven te bespreken.

Zeker, het verkopen van je occasion kost jou als verkoper helemaal niets. Zowel het registreren van je occasion als de uiteindelijke verkoop zijn kosteloos.

Na acceptatie van het bod, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Indien er binnen 48 uur geen contact is opgenomen, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op

Telefoon

085 - 7600144

Whatsapp

06 - 51493536

Technische vragen

info@autoverkopenutrecht.eu

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om per e-mail contact met ons op te nemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ontvang je bod
Binnen 2 uur een mooi bod ontvangen?
Auto Verkopen Utrecht
Hallo 👋, Wil jij jouw auto verkopen? Stuur mij een whatsapp bericht en binnen 2 uur ontvang je een mooi bod!