Auto verkopen

Vul hieronder je kenteken in en ontvang een bod

  Merk:

  Model:

  Vervaldatum APK:

  KM stand

  Conditie

  Uw vraagprijs


  Eventuele bijzonderheden/schade

  Naam

  E-mail adres

  Telefoonnummer


  Postcode

  Adres

  Woonplaats

  Je auto verkopen in 3 stappen

  1. Vul eenvoudig en snel je gegevens in

  Meld je auto binnen maximaal 5 minuten aan op onze website. Na aanmelding gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!

  2. Wij gaan voor je aan de slag

  Wij ontvangen jouw aanmelding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een mooi bod. Jij bepaalt of je je auto voor deze prijs verkoopt.

  3. Verkoop je auto zonder gedoe

  Blij met het bod? Je auto wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk, snel en zonder gedoe.

  Verkoop je auto vandaag nog!

  Heb je een ander merk auto waar je vanaf wilt?
  Meld deze vandaag nog aan en ontvang een bod binnen 24 uur!

  Eenvoudig, snel en zonder gedoe je auto verkopen

  Verkoop je auto eenvoudig, snel en zonder gedoe. Bij Auto Verkopen Utrecht nemen we graag al je zorgen uit handen. Meld je auto vrijblijvend aan binnen 5 minuten en ontvang binnen 24 uur serieuze biedingen. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en volledig gratis voor jou als verkoper. Verkoop je voertuig zorgeloos via ons platform.

  Je auto online verkopen?

  Met ongeveer 8 miljoen auto’s op de Nederlandse wegen is de concurrentie stevig. Dagelijks verschijnen duizenden auto’s te koop op platforms zoals Marktplaats.

  Dit maakt het lastig om op te vallen met jouw occasion. Het vereist een scherpe advertentietekst, goede foto’s en een voertuig in optimale staat om succesvol te zijn. En als er dan geïnteresseerden zijn, volgt het proces van onderhandelen, het plannen van proefritten in je vrije tijd en het afhandelen van papierwerk.

  Dit zijn waarschijnlijk zaken waar je weinig tijd en zin in hebt. Maak het jezelf gemakkelijk en verkoop je auto online via Auto Verkopen Utrecht. Je meldt je auto binnen 5 minuten aan. Binnen 24 uur ontvang je een mooi bod, zelfs voor schade- en sloopauto’s. Wij nemen het verkopen van jouw auto op onze rekening zodat het voor jou zo makkelijk mogelijk is. 

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Voor wie is Auto Verkopen Utrecht geschikt?

  Voor alle auto’s, van bijna nieuw tot sloop

  Tot dusver zijn we ervan uitgegaan dat we praten over de verkoop van een goed functionerende en veilige auto. Het verkopen van oudere auto’s via particuliere kanalen is over het algemeen geen probleem, zolang ze maar rijden en een geldige APK hebben of kunnen krijgen.

  Maar zodra een auto aanzienlijke schade heeft of zelfs als schroot wordt beschouwd, wordt particuliere verkoop plotseling ingewikkelder. Hoewel je de auto misschien aan een hobbyist kunt verkopen die graag aan auto’s sleutelt, of aan iemand die specifieke onderdelen nodig heeft, is deze groep kopers erg klein.

  Bij Auto Verkopen Utrecht kopen we werkelijk alle soorten auto’s aan, van gloednieuwe auto’s zonder krasjes tot auto’s die regelmatig met een paaltje hebben kennisgemaakt. Dankzij ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland kunnen we alle soorten auto’s, inclusief schrootauto’s, rechtstreeks bij de eindgebruiker krijgen. Hierdoor kunnen we nog steeds goede prijzen bieden voor alle auto’s, zelfs die met aanzienlijke schade. Waar wacht je nog op? Vul ons formulier op de website in en ontdek binnen 2 uur welk bod wij voor jouw auto kunnen doen.

  Voor alle auto’s, van sportauto tot bestelbusje

  Bij Auto Verkopen Utrecht kopen we auto’s van alle merken en modellen op. Of het nu gaat om een luxueuze sportauto of een praktisch bestelbusje, wij hebben interesse in alle typen voertuigen. Of je nu een particuliere auto hebt of meerdere bedrijfswagens wilt verkopen, bij Auto Verkopen Utrecht kunnen we altijd een goede deal voor je regelen.

  Wordt mijn auto gratis opgehaald?

  Wij halen altijd jouw auto gewoon bij jou thuis op, waar je ook woont in heel Nederland. Of je nu dicht bij de Belgische grens woont of vanuit je slaapkamerraam bij goed weer Schiermonnikoog kunt zien liggen, wij komen gewoon naar jou toe. Bij Auto Verkopen Utrecht staan we klaar om jou te helpen bij een soepele en snelle verkoop van je auto.

  Hoe gaat verkopen bij ons?

  Als je overweegt je auto te verkopen, is het verstandig om eens te kijken naar een auto inkoop bedrijf, zoals bijvoorbeeld Auto Verkopen Utrecht. Het verkopen van een auto kan een behoorlijk proces zijn met veel te regelen zaken, waardoor het al snel veel tijd in beslag neemt.

  Bij Auto Verkopen Utrecht streven we ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken. Binnen slechts 2 uur ontvang je een goed bod voor je auto, en als je dit bod accepteert, verloopt de verkoop veel sneller dan je zou verwachten. Het kost je bijna geen tijd, omdat wij alles voor je regelen, van het aanvragen van het vrijwaringsbewijs bij het RDW tot het ophalen van de auto bij jou thuis.

  En ja, je leest het goed: wij halen altijd jouw auto gewoon bij jou thuis op, waar je ook woont in heel Nederland. Of je nu dicht bij de Belgische grens woont of vanuit je slaapkamerraam bij goed weer Schiermonnikoog kunt zien liggen, wij komen gewoon naar jou toe. Bij Auto Verkopen Utrecht staan we klaar om jou te helpen bij een soepele en snelle verkoop van je auto.

  Auto Verkopen Utrecht vs. particuliere verkoop

  Wanneer je overweegt je auto te verkopen, zijn er verschillende opties beschikbaar. De twee meest gebruikelijke methoden zijn het verkopen van je auto aan een andere particulier of het laten inkopen door een bedrijf zoals Auto Verkopen Utrecht. Maar wat zijn de overwegingen bij het kiezen tussen deze twee opties?

  Het verkopen van je auto aan een particulier kan een tijdrovend proces zijn. Hoewel het vaak wordt aangenomen dat je op deze manier waarschijnlijk het meeste geld kunt verdienen, is dit niet altijd gegarandeerd. Auto’s die particulier worden verkocht, worden doorgaans tegen lagere prijzen aangeboden dan auto’s die door dealers worden verkocht. Dit komt doordat kopers bij dealers doorgaans meer vertrouwen hebben en dealers vaak garanties bieden die particulieren niet kunnen evenaren. Daarom kan de prijs die je ontvangt van bijvoorbeeld Auto Verkopen Utrecht vergelijkbaar zijn met wat je redelijkerwijs op de particuliere markt zou kunnen vragen.

  Het oordeel: particulier verkopen of auto inkoop?

  Wanneer je het proces overweegt, vraag je je misschien af waarom je überhaupt zou kiezen voor het particulier verkopen van je auto. Het vergt veel inspanning en tijd. Als je hier geen problemen mee hebt, kun je natuurlijk een advertentie plaatsen op platforms zoals Marktplaats of Autoscout.

  Echter, als je kiest voor Auto Verkopen Utrecht, is je auto snel verkocht voor een goede prijs, zonder al het gedoe. Misschien kun je altijd meer krijgen door het zelf te verkopen aan een particulier, maar is het de extra tijd en moeite waard? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen.

  Het verkopen van je auto via Auto Verkopen Utrecht is eenvoudig en je krijgt er een eerlijke prijs voor. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Toch is het zo. Vul gewoon het formulier op onze website in en ontdek vrijblijvend wat we je bieden. Binnen twee uur weet je wat je voor je auto kunt krijgen!

  Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

  Bij Auto Verkopen Utrecht is het verkopen van je occasion eenvoudiger dan via andere verkoopplatformen of dealers. Binnen 24 uur ontvang je van ons een definitief bod om de verkoop van je auto af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijke en transparante communicatie. Bovendien wordt de afhandeling via het RDW door ons geregeld, zodat je direct je vrijwaringsbewijs ontvangt.

  Veelgestelde vragen

  Iedereen kan een auto verkopen. Maar iedereen kan ook de administratie of het huishouden doen. En misschien besteed je die zaken liever uit. Want het kost veel tijd, je hebt er geen zin in of vindt het lastig om te onderhandelen.

  Niet-serieuze biedingen, afspraken die niet worden nagekomen en onderhandelingen die op niets uitlopen!

  Auto Verkopen Utrecht is gespecialiseerd in de aankoop van diverse auto’s, inclusief die met defecten, schade, zonder APK of met een hoge kilometerstand. Dankzij ons uitgebreide netwerk van tweedehands exporteurs kunnen we zelfs auto’s inkopen die niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

  Ons streven is om doorgaans het hoogste bod te bieden voor uw voertuig, dankzij onze brede afzetmogelijkheden zowel nationaal als internationaal. Wij verkopen de auto rechtstreeks aan de eindgebruiker zonder tussenkomst van handelaren. Hoge kilometerstanden, schade of defecten vormen geen belemmering voor ons. We zijn ook geïnteresseerd in recent gebruikte auto’s, zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s, voornamelijk voor de Nederlandse markt.

  Voordat wij de occasion van je overkopen, nemen we contact met je op voor de verkoopafspraak. Tijdens dit gesprek kun je aangeven hoe je het liefst betaald wilt worden, met contante betaling als voorkeur. Afhankelijk van het bedrag kan deze keuze variëren. Als je voor bankoverschrijving kiest, blijven we bij je tot het geld op je rekening staat.

  Wij halen altijd jouw auto gewoon bij jou thuis op, waar je ook woont in heel Nederland. Of je nu dicht bij de Belgische grens woont of vanuit je slaapkamerraam bij goed weer Schiermonnikoog kunt zien liggen, wij komen gewoon naar jou toe. Bij Auto Verkopen Utrecht staan we klaar om jou te helpen bij een soepele en snelle verkoop van je auto.

  Als een RDW-erkend bedrijf kunnen wij direct ter plaatse de vrijwaring van de occasion regelen. Hierdoor is een bezoek aan het postkantoor overbodig. Bovendien ontvang je onmiddellijk een vrijwaringsbewijs via e-mail.

  Bij ons ben je niet verplicht het ontvangen bod te aanvaarden. Als je het niet eens bent met het bod, kun je dit uiteraard laten weten en eventueel een tegenbod doen. Je kunt ook contact met ons opnemen om de alternatieven te bespreken.

  Zeker, het verkopen van je occasion kost jou als verkoper helemaal niets. Zowel het registreren van je occasion als de uiteindelijke verkoop zijn kosteloos.

  Na acceptatie van het bod, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Indien er binnen 48 uur geen contact is opgenomen, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

  Vragen? Chat met ons op WhatsApp

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Ontvang je bod
  Binnen 2 uur een mooi bod ontvangen?
  Auto Verkopen Utrecht
  Hallo 👋, Wil jij jouw auto verkopen? Stuur mij een whatsapp bericht en binnen 2 uur ontvang je een mooi bod!