Auto verkopen in Lage Vuursche binnen 24 uur

Vul hieronder je kenteken in en ontvang een bod

  Merk:

  Model:

  Vervaldatum APK:

  KM stand

  Conditie

  Uw vraagprijs


  Eventuele bijzonderheden/schade

  Naam

  E-mail adres

  Telefoonnummer


  Postcode

  Adres

  Woonplaats

  Komen wij naar Lage Vuursche?

  Ja, we kopen ook auto’s in Lage Vuursche, en we halen ze daar op. Uw auto verkopen in Lage Vuursche is bovendien snel, efficiënt en zonder gedoe.

  Je auto verkopen in Lage Vuursche

  Heeft jouw auto schade, is hij afgekeurd voor de APK of denk je dat het tijd is om hem te verkopen? We kunnen je helpen. We bieden een eerlijk bedrag voor jouw auto en regelen gratis transport. Onze medewerkers halen jouw auto op waar en wanneer je wilt. Als jouw auto gesloopt moet worden, zorgen we voor de demontage en recyclen we de onderdelen. Verkoop jouw auto aan ons en verdien nog een leuk bedrag. Meld je auto vandaag aan en ontvang binnen 24 uur een eerlijk bod.

  Vragen? Bel ons direct op

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Hoe werken wij?

  1 – Wil je vandaag je auto verkopen in Lage Vuursche?
  Bel ons op 085 – 76 00 144 voor meer informatie of meld je auto online aan en wij bellen/mailen je zo snel mogelijk terug. Op basis van de informatie over je auto krijg je van een van ons een indicatief bod. Als dat bod je bevalt, gaan we verder met stap 2.

  2 – We komen gratis bij je langs op een locatie naar keuze in Lage Vuursche voor een taxatie van je auto.
  Hierbij bekijken we de auto aan de hand van de overeengekomen richtprijs om de werkelijke verkoopprijs te bepalen. Zo komen we tot een gezamenlijk overeengekomen bod. Daarna volgt stap 3.

  3 – We komen de auto bij je in Lage Vuursche ophalen op een datum en tijd die we samen afspreken.

  Je ontvangt dan:

  • Een vrijwaring met de meldcode voor het opzeggen of opschorten van je verzekering, waardoor de wegenbelasting wordt stopgezet.
  • Het afgesproken bedrag in contanten of op je rekening.

  Hoeveel zal mijn auto opleveren?

  Het bedrag dat je auto oplevert als je deze aan ons verkoopt, hangt af van verschillende factoren zoals merk, type, opties, bouwjaar, kilometerstand, en eventuele schade of mankementen. Ook de algehele staat van de auto en de vraag op de markt spelen een rol bij de waardebepaling.

  Met onze ervaring en ons netwerk kunnen we je een eerlijke prijs bieden voor je auto, zelfs als het een ouder model is of het voertuig schade heeft. Je auto verkopen in Lage Vuursche is bij ons geen probleem! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden om je auto te verkopen en op te laten halen in Lage Vuursche.

  Snel van je auto af

  Heb je een auto voor onze inkoop, of wil je weten onder welke voorwaarden je de auto mogelijk kunt verkopen? Je kunt ons elke dag bereiken via het aanmeldformulier, telefonisch of via WhatsApp. We garanderen ook een snelle ophaalservice vanaf een locatie in Lage Vuursche, bij jou thuis of elders. We zorgen voor contante betaling of op rekening en een directe vrijwaring. Het afgesproken bedrag voor je auto wordt door onze chauffeur bij zich gedragen. Heb je meer informatie nodig? We helpen je graag.

  Wordt mijn auto gratis opgehaald?

  Heb je een ongeluk gehad of is je auto beschadigd met reparatiekosten hoger dan de dagwaarde? Is je auto niet meer APK gekeurd? Dan is het slim om je auto te verkopen. We halen je auto gratis op, waar je ook bent, of het nu thuis is of elders. Wil je je auto verkopen in Lage Vuursche? Neem dan gerust contact met ons op.

   

  Vragen? Chat met ons op WhatsApp

  Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 – 21:00 uur

  Veelgestelde vragen voor auto verkopen in Lage Vuursche

  Iedereen kan een auto verkopen. Maar niet iedereen heeft er zin in of wil er tijd voor vrijmaken. 

  Niet-serieuze biedingen, afspraken die niet worden nagekomen en onderhandelingen die op niets uitlopen! Vaak je tijd en energie niet waard voor die 100 euro meer. Daarom nemen wij dit graag uit handen om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  Auto Verkopen Utrecht is gespecialiseerd in de aankoop van bijna alle auto’s, inclusief die met defecten, schade, zonder APK of met een hoge kilometerstand. Dankzij ons netwerk van tweedehands exporteurs kunnen we zelfs auto’s inkopen die niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

  Ons streven is om een eerlijk bedrag te bieden op jouw voertuig. Wij verkopen de auto rechtstreeks aan de eindgebruiker zonder tussenkomst van handelaren.

  We zijn ook geïnteresseerd in nieuwere auto’s, zowel bedrijfsauto’s als
  personenauto’s, auto’s met schade en sloopauto’s voornamelijk voor de Nederlandse markt.

  Voordat wij de occasion van je kopen, nemen we contact met je op voor de verkoopafspraak. Tijdens dit gesprek kun je aangeven hoe je het liefst betaald wilt worden. Afhankelijk van het bedrag kan de uitbetaling variëren.

  Wij halen altijd jouw auto gewoon bij jou thuis of op een afgesproken locatie op. Bij Auto Verkopen Utrecht staan we klaar om jou te helpen met een soepele en snelle verkoop van je auto.

  Als een RDW-erkend bedrijf kunnen wij direct ter plaatse de vrijwaring van de occasion regelen. Hierdoor is een bezoek aan het postkantoor overbodig. Bovendien ontvang je van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs via e-mail.

  Bij ons ben je niet verplicht het ontvangen bod te aanvaarden. Als je het niet eens bent met het bod, kun je dit uiteraard laten weten en eventueel een tegenbod doen. Je kunt ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Zeker, het verkopen van je occasion kost jou als verkoper helemaal niets. 

  Na acceptatie van het bod, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Indien er binnen 48 uur geen contact is opgenomen, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

  Ontvang je bod
  Binnen 2 uur een mooi bod ontvangen?
  Auto Verkopen Utrecht
  Hallo 👋, Wil jij jouw auto verkopen? Stuur mij een whatsapp bericht en binnen 2 uur ontvang je een mooi bod!
  Generated by MPG